MALATYA / DARENDE - Balaban İmam Hatip Ortaokulu

May

Sınava girecek öğrencilerimize ilçemizde bulunan Fen Lisesi ve Proje İmam-Hatip lisesi'ni tanıtmak amacıyla bir gezi tertib edildi. Okul tanıtımlarından sonra İlçemizin doğal güzelliği olan Somuncubsbs Külliyesi gezdirildi.

May

Ramazan ayında öğrencilerimizin paylaşma ve yardımlaşma bilincini pekiştirmek amacıyla 'Ramazan Sandığı' uygulaması gerçekleştirildi. Toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

May

8. sınıf öğrencilerimize sınav öncesi ve sınav esnasında dikkat etmeleri gereken hususları hatırlatmak adına okul müdür yardımcımız Yusuf Ekici'nin sunumuyla bir bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. 4 Haziranda sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Balaban mahalemize yaptığı hizmetlerle değer katan, "GİTME" isimli şiir kitabı bulunan, Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Mehmet Önder beyi bir grup öğrencimizle ziyaret ettik. Öğrencilerimiz değerli şairimizle bir söyleşi gerçekleştirdi. Her insanın özel olduğunu, herkesin farklı alanlarda yeteneğiyle ön plana çıkabileceğini vurgulayan Önder, Balaban mahallesinin sahip olduğu tarihi ve kültürel güzelliklerine dikkat çekti. Gerçekleşen söyleşi öğrencilerimiz için çok ufuk açıcı oldu. Söyleşi sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fevzi İnce öğrencilerimize hediye takdiminde bulundular. Değerli şairimize ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin teneffüslerde ve boş vakitlerinde hem eğlenmeleri hem de zihisel gelişimlerine katkı sunmak adına okul koridorlarımızda müsait yerlere satranç ve mangala setleri yerleştirildi. Hayırlı olmasını dileriz.

May

Okulumuzda Destekleme Yetiştirme Kursuna katılan öğrencilerimize moral ve motivasyon sağlamak amacıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte okul idaresince öğrencilerimize çay ve atıştırmalıklar ikram edildi ve LGS sınav süreci hakkında muhabbet edildi.

May

Öğrencilerimizin doğa ve çevre bilincini geliştirmek adına okulumuz yakınında bulunan "Atatürk Tepesi" mevkiinde ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirilmiştir.

May

Öğrencilerimizin teknolojinin imkanlarından yararlanırken güvende olmaları için güvenli internet kullanımı temalı seminer gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuzda Matematik derslerinde gösterdiği performanslar ve sınıf içi yapılan yarışmalarda başarı gösteren öğrenciler madalya ile ödüllendirildi. Matematik öğretmenimiz Saniye Refia TOSUN'a teşekkür ediyor ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftasını öğrencilerilerizle kutladık. Haftanın amacına uygun olarak kutlayan öğrencilerine yerli malı kullanımının önemini aşılayan Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım öğretmenler günü dolu dolu kutlandı.

Kas

Başarılı öğretmenlerimiz üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Kas

Okulumuzda "Malatya Okuyor" Projesi kapsamında 1 Kasım 2022 tarihi 1. Dersinde tüm sınıflarımızda kitap okuma etkinliği yapıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları.